Buffet

 Lopend buffet

*Iedere vrijdag  zaterdag en zondag begint het buffet om 17:00 uur, het buffet kost nu tijdelijk 14,50 P.P. , kinderen t/m 9 jaar kost 9,50 P.K.

*( Door de coronacrisis wordt er niet altijd voldoende gereserveerd voor het lopend buffet,  In dat geval van onvoldoende reserveringen gaan wij dan het buffet omzetten naar All you can eat systeem, het werkt volgende:

 * U blijft gewoon aan de tafel zitten, en u krijgt dan een lijst van ons mee waarop alle gerechten van het buffet staan, en u kunt elke keer paar gerechtjes opschrijven op de papier, en u krijgt dan de gerechtjes die u besteld heeft in kleine porties aan tafel geserveerd door ons oberÅ›, en u kunt de gerechtejs onbeperkt blijven bestellen tot dat u voldoende heeft gehad.Uiteraard blijft hetzelfde prijs als van buffet.


*Reserveren is verplicht.

                                     

 
   

Wilt u in het weekeinde met uw gezin of met een grotere groep genieten van een uitgebreid buffet, dan bent u elke zaterdag en zondag van harte welkom.


Het buffet bestaat uit minimaal 20 speciale gerechten uit o.a. de Kantonese, Sechuanese, Peking, Shang Hai, en Indonesische keuken.


In het buffet zijn verschillende vleessoorten, zeebanket, diverse groenten en vruchten aanwezig.


Tijdens het buffet kunt u genieten van een exotische sfeer en onze bekende gastvrijheid.* Om teleurstellingen te voorkomen vragen we u om vroegtijdig te reserveren.


Copyright @ All Rights Reserved